Начало Учебници 9. клас Rallye 4, ниво B1 френски език за 9. клас
снимка на корицата
Rallye 4, ниво B1 френски език за 9. клас

Автори: Радост Цанева, Лилия Георгиева, Емануела Свиларова
Издател: Просвета

Код: u9113
Година на издаване: 2018
ISBN: 9789540135823
Подвързия: мека

Описание
Направен от българи специално за българи, Rallye 4 (В1) за 9. клас е четвъртата част на изцяло преработената учебна система по френски език Rallye. Неговото ново съдържание е в съответствие с изискванията на актуалната учебна програма на МОН. Той е логично продължение на системата, което води до покриване на ниво B1 от Общата европейска езикова рамка.
Rallye 4 следва най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение, като предлага съдържание, адаптирано към възрастта и интересите на учениците. Той е съобразен и с основните трудности при усвояването на френския език от българските ученици, което го отличава от чуждестранните системи. Темите са представени чрез разнообразни и увлекателни текстове, позволяващи на учителя да работи по четирите основни езикови умения (говорене, писане, четене и слушане). Учебникът осигурява и изчерпателна подготовка за придобиването на френската езикова диплома DELF.
Предвиден е за 144-230 учебни часа и съдържа 15 урочни единици, 5 тренировъчни единици и поурочен речник. Структурата на езиковото съдържание е ясна и достъпна, като темите се разработват спираловидно, с периодично разширяване и засягане на нови аспекти. Комплектът включва също работна тетрадка и електронен учебник, които обогатяват съдържанието и предлагат допълнителни упражнения. Всеки урок от тетрадката завършва с рубрика „Проект“, в която учениците прилагат на практика наученото.
Следвайки принципа, че езикът и културата вървят ръка за ръка, системата Rallye запознава учениците и с френския и франкофонския културен свят. България също присъства в учебника с текстове за нейните обичаи, традиции, туристически забележителности и известни личности. Чрез тях българските учениците се научават да говорят на френски език за своята страна и нейните особености.
Други учебници, учебни тетрадки и атласи за 9. клас
Комплект работни листове по химия и опазване на околната среда за 9. клас
Комплект работни листове по химия и ...
Булвест 2000
4.75лв. -5%
Prima 5. Ниво B1. Учебна тетрадка по немски език за 9. клас
Prima 5. Ниво B1. Учебна тетрадка по немски ...
Просвета
11.40лв. -5%
Горизонт 1. Учебна тетрадка по руски език за 9. клас
Горизонт 1. Учебна тетрадка по руски ...
Велес
5.70лв. -5%
Музика за 9. клас. По новата учебна програма 2018/2019 г.
Музика за 9. клас. По новата учебна ...
Анубис
8.46лв. -5%
Географски атлас на света за  9. клас
Географски атлас на света за 9. клас
Атласи
в момента няма наличност